Do du äter rent, men ändå ta med extra pounds? Ibland kan en rutinmässig diet och träningsrutin misslyckas. Din kropp har en otrolig förmåga att anpassa sig till dieter med lågt kaloriinnehåll och motion. Aerob träning, i synnerhet kan orsaka muskelförlust och lägre metabolisk hastighet.Ditt mål är att äta så mycket mat som möjligt medan du gör litecardio   möjligt, och får fortfarande resultat. Kom ihåg att överdriven hjärt och diet är stressiga. Din kropp hatar tryck.

När du äter för lite och tränar för mycket, minskar din hjärna signalen till sköldkörteln för att göra fler hormoner bränna fett. När allt kommer omkring är målet att säkerställa din överlevnad. Genom att sakta ner digmetabolism, du kommer att spara mer av ditt fett.

Så, hur man bryter plattan av viktminskning och mager? Låt mig berätta för dig

"andra picincu fitness trainer"
andra fitness traininc picincu

jagstory.   I år i januari har jag ca 16 pund (så här ser jag nu - båda mina bilder). Efter några månader med att slåss med extra pounds har jag ändrat mitt tillvägagångssätt för dieting och träning. Innan du slog den här torget lyftte jag tyngden som följde en stadigt kardio fyra gånger i veckan. Min diet låg i kalorier (under 1200 kcal per dag).

Min vikt är bara något lägre än tidigare, men jag har mer muskel och mindre fetthalt. Här är vad jag gjorde för att övervinna platån:

  • Jag har börjattåg axlar och triceps två gånger i veckan (axel och triceps blir min svagaste del). Nu jobbar jag fem gånger i veckan.
  • Jag har börjat göra detmångaknäböjfyra till fem gånger i veckan (cirka tre uppsättningar, 15-20 reps varje), inte bara på fotdagar.
  • Jag har börjat göra mervikt träningspeciellt triceps dips i parallella barer och push-ups (push-up diamanter, vanliga push-ups, vidvinkel push-ups, en push-up runda). Fan, jag gör också tyngdsträning medan jag väntar på att mitt eftermiddagste är klart!
  • jag haröka intensiteten i min träningoch börja ändra min rutin oftare. Jag försöker lösa alla uppsättningar misslyckas.
  • jag haröka min kaloriintag   till 1400 - 1600 cal dagligen och lägga till mer komplexa kolhydrater. Mitt proteinintag är cirka 140-150 gram per dag. Den enda fettkällan i min kost är olivolja, kokosnötolja, råbönor och avokado (ibland).

Jag säger inte att detta tillvägagångssätt kommer att fungera för alla, men det fungerar för mig. Klippkardio och äta mer kan öka kroppssammansättningen och orsaka fettförlust. Överraskande, är det inte?

Om du inte är säker på hur du går ner i viktminskningen, helt enkelt ändra din inställning. Det är klart att det du har gjort hittills inte fungerar, så försök något annat.För att börja med, minska kardio och ta ditt kaloriintag till underhållsnivå (15-15,5 x vikt).   Du kan få två eller tre pund under de första veckorna, men mestadels vatten. När du väl hittar en söt plats blir sakerna enklare och du kommer att kasta det sista pundet.

* Du kan hitta följande resurser användbara:

Hur mycket för mycket Kardio för mycket? Inget att berätta om Cardio

Är squats verkligen behövs? Vetenskapen bakom Squats

Diet alltid fast: mer muskler, brist på fett

Träffar men får vikt? Vet varför skalan vänder när du börjar träna!

Hur man beräknar dina kalorier för skärning, bulking eller underhåll

Hur Metaboliska Skador kan göra dig fet